Met “Mandragora” haal je een performant programma in huis voor een efficiënte en probleemloze label-printing.

Uitgebreide Parameters

Je hebt de mogelijkheid om een oneindig aantal label-templates aan te maken naar eigen smaak en inhoud, dit met een groot aantal zelf instelbare parameters. Maak een lijst aan van al je filialen die afzonderlijk of gezamelijk aanspreekbaar zijn. Je kan dit zelf beheren zonder enige tussenkomst. Met een printer in de backoffice kan je nieuw gemaakte labels onmiddellijk testen en via één druk op de knop automatisch versturen naar alle gewenste filialen.

Centraal beheerd

Al je printers kunnen van op één centraal punt beheerd en aangestuurd worden. Je kan dit zowel via de cloud als via je lokale netwerk, met een draadloze of draadverbinding met je printers.

Controle en opvolging

Je kan in real-time opvolgen wat er waar geprint werd, welke printers offline zijn en waar er zich een printprobleem voordoet. Met de uitgebreide logging in de achtergrond kan de oorzaak makkelijk achterhaald worden zodat snel de nodige actie ondernomen kan worden.

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

Zowel het programma als de printers zijn makkelijk en duidelijk in gebruik, je kan ze zelf eenvoudig installeren en configureren. Het is mogelijk het programma te koppelen aan je eigen artikelbeheer, zodat nieuwe producten automatisch aanspreekbaar zijn.

Performant

Het programma kan een groot volume aan users en printopdrachten aan zonder in te moeten boeten op snelheid. Niet enkel de back office maar ook de medewerkers in het veld zullen Mandragora snel omarmen: geen geknoei meer met vastlopende interfaces en slecht cummunicerende databases, ze hoeven enkel nog de automatisch uitgeprinte labels op de juiste plaats te hangen. Zo kan iedereen zich focussen op zijn eigen taken en verantwoordelijkheden.

Installatie

We zorgen er met een eenmalige installatiekost voor dat onze budgetvriendelijke printers snel operationeel zijn, zodat u snel aan het werk kan met het instellen en aanmaken van uw label-templates en vestigingen.

Ondersteuning

Heb je een probleem of heb je hulp nodig bij het opzetten van je data? Met een maintenance contract kan je dienst doen op onze 2nd level support. Hiermee kan je bij een nieuwe versie van de software ook kiezen voor een gratis update.

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact met ons op voor praktische vragen of een afspraak via ons contactformulier.

Fact Sheet

CONTACT