Met “Sidarta” haal je een koppeling voor BIZERBA in huis waarmee je performant en duidelijk je ERP koppelt zodat je elke weging individueel wegschrijft.

De koppeling, gemaakt voor Bizerba weegtoestellen, stelt je instaat om je productieorders door te sturen naar het toestel en vervolgens de individuele wegingen terug te krijgen.

Weging

De koppeling schrijft elke weging individueel weg. Voor iedere weging zullen 7 kerndata geregistreerd worden: de wegingstijd en -datum, verkoopsprijs, consumentenprijs, lotnummer, gewicht en transactienummer. Laat je niet weerhouden om samen met ons meer kerndata weg te schrijven of op te vragen.

Afgeschermd registratiesysteem

In het afgeschermde registratiesysteem kunnen de gegevens niet worden verwijderd, bewerkt of gemanipuleerd. Deze maatregel zal eveneens de transparantie en het vertrouwen in een correcte weging van het product sterk doen toenemen.

Centraal beheer

De koppeling kan je vanop een centraal punt beheren en aansturen. Dit centraal punt kan genstalleerd worden op je lokale servers. Indien je liever via onze Cloud werk is dit geen probleem. Dit centraal punt zal dan via een draadloze of draadverbinding het toestel feilloos kunnen aansturen.

Controle en opvolging

Je kan in real-time opvolgen wat er waar gewogen werd, of je BIZERBA weegtoestel online is en waar er zich een probleem voordoet. Met de uitgebreide logging in de achtergrond kan de oorzaak makkelijk achterhaald worden zodat snel de nodige actie ondernomen kan worden.

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

De software is makkelijk en duidelijk in gebruik. Het is mogelijk het programma te koppelen aan je eigen artikelbeheer, zodat nieuwe producten automatisch aanspreekbaar zijn. Het terugkoppelen van het gewicht en de verschillende data naar je eigen programma is mogelijk. Heb je liever rapportage lijsten voor op je directievergadering, dan kan je deze probleemloos opvragen.

Performant

Het programma kan een groot volume aan gewicht en aan zonder in te moeten boeten op snelheid. Niet enkel de backoffice maar ook de medewerkers in het veld zullen dit snel omarmen: geen geknoei meer met verloren gewichten en slecht communicerende databases. Zo kan iedereen zich focussen op zijn eigen taken en verantwoordelijkheden.Alle data, opgestuurde productieorders en ontvangen wegingen worden bijgehouden en doorgegeven op een performante manier.

Installatie

We zorgen er met een eenmalige installatiekost voor dat onze budgetvriendelijke koppeling snel operationeel is, zodat u snel aan het werk kan.

Ondersteuning

Heb je een probleem of heb je hulp nodig bij het opzetten van je data? Met een maintenance contract kan je dienst doen op onze 2nd level support. Hiermee kan je bij een nieuwe versie van de software ook kiezen voor een gratis update.

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact met ons op voor praktische vragen of een afspraak via onscontactformulier.

Fact Sheet

  • Share:

CONTACT