Met Rabban haal je een centraal gestuurde scanning in huis, voor een efficiënte en probleemloze integratie van scan oplossingen.

Centraal beheerd

Zit uw productie verspreid over verschillende locaties?  Dit vormt geen probleem, verscheidene gelijktijdig gebruikte scanners kunnen op elke gewenste locatie worden ingezet en zijn allen verbonden met uw eigen centrale database.  Bij verlies van connectie hoeft het werkproces niet onderbroken te worden.

Modulair

Naast de basisfuncties beschikt Rabban ook over een uitgebreid modulair pakket, zodat we de aangeboden scanoplossing op maat van uw noden kunnen afstellen.

  • Er zijn er verschillende picking methodes mogelijk, van standaard order picking tot cross picking.
  • Inventarisbeheer zorgt ervoor dat interne transfers en tellingen in goede banen worden geleid.
  • Met Pricing en Discount Check kunnen prijzen en lopende kortingen gecontroleerd worden, producten kunnen zo vlot correct gelabeld worden.

Controle en opvolging

Rabban is voorzien van een duidelijke en overzichtelijke rapportage op maat.  Hiermee beschikt u over leesbare en analyseerbare data van orders, klanten, personeel, timing en volume om processen waar nodig te optimaliseren. Problemen kunnen snel gedetecteerd en verholpen worden met behulp van een uitgebreide logging op de achtergrond.

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

Ook het personeel dat aan de slag mag met Rabban zal verheugd zijn over de nieuwe manier van werken.  Zowel installatie als configuratie zijn vlot en makkelijk zelf uit te voeren.  De werking van het programma voelt intuïtief aan en beschikt over een duidelijke documentatie die de werking volledig dekt.

Performant

Het aantal gebruikte scanners heeft geen invloed op de performantie, simultaan uitgevoerde scanopdrachten worden probleemloos samen verwerkt.

Installatie

Met een eenmalige installatiekost zorgen we ervoor dat de scanners, zelf te voorzien of budgetvriendelijk te verkrijgen bij LSF Services, snel operationeel zijn.

Ondersteuning

Heb je een probleem of heb je hulp nodig bij het aanpassen van instellingen? Met een maintenance contract kan je dienst doen op onze 2nd level support. Hiermee kan je bij een nieuwe versie van de software ook kiezen voor een gratis update. We zijn ten allen tijde beschikbaar en zijn vlot bereikbaar via de ingebouwde Support module.

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact met ons op voor praktische vragen of een afspraak via ons contactformulier.

Fact Sheet

CONTACT