Géén wachttijden en altijd beschikbaar. Zelfs op feestdagen.

Omdat u bij LSF Services top service en kwaliteit mag verwachten, staat ons premium support team altijd voor u klaar, 24 op 7. Geen eindeloze wachtmuziek voor u iemand aan de lijn krijgt, maar quasi onmiddellijk een echte specialist met diepgaande technische kennis. Zo bent u meteen geholpen zonder gedoe, zelfs in het weekend.

Wij spreken uw taal

Bekwame en ervaren specialisten bespreken met u in uw eigen taal wat u dwars zit. De kwaliteit van onze communicatie staat hoog in ons vaandel. Ons gesprek begint niet met de vraag of u “geprobeerd hebt het toestel uit en terug aan te zetten”. Geen gesprekken volgens een script of een sjabloon. Wij luisteren, wij werken mee met u, en geven om uw feedback.

Support 24/7 beschikbaar en gratis

Onze 24/7 support is er voor u op elk moment van de dag, op elke dag van de week, het hele jaar door. Omdat het internet nu eenmaal nooit slaapt. Voor onze specialisten zijn spoed en efficiency hun natuurlijke habitat. Zelfs een heuse rush schrikt ons niet af – wij halen de responstijd met gemak. En dit zonder enige wachttijd, u heeft altijd iemand direct aan de lijn.

Wij helpen u écht verder

Het is onze business om uw IT omgeving veiliger te maken, en uw leven simpeler. Wij gaan verder dan de standaard dienstverlening. De tevredenheid van de klant wordt bij LSF Services echt ernstig genomen. Onze niet aflatende helpdesk zal er alles aan doen om u te laten voelen dat u echt een gewaardeerde klant bent die volledige aandacht verdient, en geen gezichtloze account nummer bent.

IJzersterke SLA’s

Wij stemmen onze support af op uw maat – wij hebben verschillende niveaus van dienstverlening. Zo krijgt u de Service Level Agreement die perfect bij u past. U bent de baas. Vertel ons wat er gedaan moet worden. Wij beloven u professioneel advies, flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het opstellen van uw overeenkomst.

Alle expertise die u nodig hebt

Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig. De teamleden van onze helpdesk zijn niet alleen professionele probleemoplossers. Wij hebben een bekwame ploeg ontwikkelaars samengesteld, die gespecialiseerd zijn in WordPress, .NET, JAVA, SQL en Microsoft Dynamics. En wedden dat we ook van uw favoriete product gehoord hebben? Wij weten hoe het werkt, en zelfs waar het problemen zou kunnen geven, nog voor het echt gebeurt.

Ijzersterke SLA’s

We zorgen er met een duidelijke en betaalbare dienstverlening zodat uw bedrijf steeds verder kan. De budgetvriendelijke SLA’s worden professioneel overlopen en opgesteld in samenspraak met u zodat hij steeds aan uw noden voldoet.

Ondersteuning

Heb je een probleem of heb je hulp nodig zonder SLA? Geen probleem, we helpen je steeds met een glimlach en laten je niet in de koude staan.

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact met ons op voor praktische vragen of een afspraak via ons contactformulier.

CONTACT